petek, 14. maj 2010

Bill o Tomovi nesreči z viagro!

Tom Kaulitz (20) iz "Tokio Hotela" in njegova nora nesreča z viagro v Tajvanu- tako zelo brezveze to ni bilo!

Na nočnem trgu je nekdo 20-letniku ponudil modre tablete. In Tomove posledice -bolečina v koraku, glavoboli, vidljivostne motnje.

In kaj reče na ta Tomov dvomljiv medicinski eksperiment Tomov brat dvojček? Bil je zraven, ko se je Tom spopadal z neprijetnimi posledicami....

Bill Kaulitz za BILD: "Moj mali brat si je tega tako nametal, da je potem punce videl dvojno."

Ampak sočutja pa ni imel: "Bill sem že na tem, da bi poklical zdravnika. Ampak takrat sem si mislil, da ga raje pustim trpeti. Tom je bil tako ali tako sam kriv, kar si je nametal to sranje vase, saj je potreben iz sekunde v sekundo."

Ampak: "To ni bila nobena zabava več, to je bilo kar težko." Dejansko zdaravniki opozarjajo, da je nevarno uporabljati Viagro kot "Party" drogo, ker lahko povzroči resne posledice,ki lahko vodijo celo v smrt.

V pravem pomenu besede: Tomova trdnost je trajala dobra dva dneva! On za BILD: " Naslednjih 48 ur sem imel kar nekaj od tega. Nažalost tudi v situacijah, v katerih to ni bilo primerno : ca. 60-letno staro maserko, pri kateri sem bil naslednji dan, je začelo zelo skrbeti."

"Tokio Hotel" je trenutno prvič v Aziji na sceni. Vriskajoče množice fanov, uspešni koncerti, prvo mesto na lestvicah. Tukaj pomoč fantom s tabletami ni ravno potrebna.

0 komentarji:

Objavite komentar

Welcome to official Tokio Hotel fanclub Slovenia!

Welcome to official Tokio Hotel fanclub Slovenia!

Upcoming events

3/11/17 - 16/11/17
Dream Machine tour - Encore Europe


2/2/18 - 3/3/18
Dream Machine tour - North America



By Tokio Hotel Slovenia. Zagotavlja Blogger.