četrtek, 22. september 2016

Tokio Hotel - Nakup vstopnic v Sloveniji



Vstopnice za Milano je v Sloveniji možno kupiti osebno v Hiši vstopnic Tivoli, Celovška 25, Ljubljana. http://www.eventim.si/si/venues/hisa-vstopnic-tivoli-40528/venue.html Cena za 1 vstopnico: 53,44€ (vključena provizija na vrednost vstopnice).  Mene sta 2 vstopnici prišli 107€ ;)
Koncerti.net kot vedno ponujajo aranžma, letos je cena 99,99€ (vstopnica,prevoz,vodenje), in je seveda najcenejša ponudba v Sloveniji  -> http://www.koncerti.net/koncerti/tokio-hotel-milano-fabrique-prevoz-vstopnice
Vstopnice lahko naročite tudi preko interneta na www.ticketone.it – a pazite, poštnina do Slovenije znaša 40€! (tako, da vse skupaj za eno vstopnico pride 89€). Lahko pa jih kupite na omenjeni strani in jih osebno dvignete v Milanu na dan koncerta.  Enako velja za Rim.
Vstopnice za Tokio Hotel Munich (kot tudi za druge kraje v Nemčiji): najbolje da pokličete in se pozanimate direktno v Eventim, če jih prodajajo tam. Drugje v Sloveniji jih ni možno dobiti. Na spletu jih je možno kupiti na www.ticketmaster.de in www.eventim.de . Cena za posamezno vstopnico se giba od 61€ do 69€ (lahko izbirate med 2 vrstami vstopnic: razlika med njima je le v dizajnu) poštnina v Slovenijo znaša 25€ (mene je skupaj za  1 vstopnico prišlo 97€).
Ostali kraji : www.tokiohotel.com , datum prodaje VIP paketov še ni določen. Preden kupite vip paket, morate obvezno imeti navadno vstopnico, drugače ne bo veljaven tudi če plačate.
Če imate kakšno vprašanje me/nas kontaktirajte tukaj, na twitterju : @marushaley @tokiohotelslo ali na Facebooku.  Nemški fan klub: @tokiohotelGER.
Ciao, se vidimo v Milanu in Minhnu!

0 komentarji:

Objavite komentar

Welcome to official Tokio Hotel fanclub Slovenia!

Welcome to official Tokio Hotel fanclub Slovenia!

Upcoming events

3/11/17 - 16/11/17
Dream Machine tour - Encore Europe


2/2/18 - 3/3/18
Dream Machine tour - North America



By Tokio Hotel Slovenia. Zagotavlja Blogger.